05 февруари, 2007

Здрава и красива коса? Със сперма от бик, разбира се

Британски фризьорски салон предлага свръхоригинална козметична процедура, от която косата на клиентите ставала по-здрава, по-красива и по-бляскава, предаде Ананова.
Става въпрос за маска и масаж със сперма от бик, която се втрива в кожата на главата и престоява там за около 45 минути.
Процедурата, която според говорител на салона е едно чудесно изживяване, струва 55 лири.
Всъщност спермата от бик не е единствената съставка на чудодейната маска. В състава й влизат още растително масло, което придава допълнителен блясък и здравина на косата, както и богати на протеини растения.
Сместа се нанася на главата на клиента, след като косата му е била измита с шампоан. Следва престой с каска с горещ въздух за по-добро проникване на полезните вещества, а накрая прическата се оформя със сешоар.
От фризьорския салон обясняват, че са изпробвали различни варианти на маски за коса, като целта е била да се достигне до продукт с много протеини, които са изключително полезни за косата.
Преди употреба спермата се замразява и не мирише, допълват фризьорите. Остава ви с усещането за мекота и здравина на косата.

Няма коментари: