03 март, 2017

Честит 3 март!!!


Честит 3-ти март! Днес се навършват 139 години от Освобождението на България!
Поклон пред падналите за нашата свобода!

Епизод - О, Шипка!

02 март, 2017

Жена реши да се омъжи за себе си


Лин Гологли е стигнала до решението след много години напразни опити да намери “правилния мъж”.

39 годишната сама жена, която е от Ротердам, Южен Йоркшир във Великобритания, споделя, че идеята й е хрумнала след като е гледала ситкома Приятели.
Лин твърди, че вече няма никакъв интресе да търси партньор в живота си, а вместо това ще организира запомняща се сватбена церемония, в която тя ще е главната атракция, пише сп. "Обекти", цитирайки Unexplained Mysteries.

“Имах много възможности през живота си, но няма да избера някого само защото се очаква така да се впиша в стандартите на обществото,” коментира Лин.

Планираният меден месец Лин ще прекара в соло пътешествие до Рим.

Източник: Novini.bg

Куриер бе заловен да прави секс със пощенска кутия


Доставчик на колети бе заловен от охранителни камери да прави секс с пощенска кутия.

52-годишният Дейвид Камблин е хванат от собственика на къщата, в която иначе никой не живеел, но тъй като заподозрял, че нещо не е като трябва, инсталирал камери, съобщава Новини Лондон.

Те заснели Камблин, който пристигнал в служебен ван. След това може да бъде видян да изкарва мъжкото си достойнство и да го слага в пощенската кутия. На другия ден пак започнал да прави същото, но видял камерите. Бил е служител на „Роял Мейл". Признал е вината си, но отрича да е уринирал вътре.

Палавият пощальон е напуснал работа след случилото се.

Източник: Novini.bg

01 март, 2017

Британец започна търговия с буркани с чист планински въздух от Швейцария


Британецът Джон Грийн, живущ в швейцарския град Базел, е започнал бизнес с продажба на чист алпийски въздух, съобщава в. "Локъл".

Предприемачът твърди на своя сайт, че въздуха, с който се сдобива, е от тайни локации в планините на Швейцария. Той може да стане идеалният подарък за мъже и жени, които вече си имат всичко.

"Най-чистият въздух от швейцарските Алпи" се продава в стъклени буркани с обем половин литър, литър и три литра. Продуктът се предлага на цени от 97, 167 и 247 долара в зависимост от обема на буркана.

Според производителя 25% от печалбата на необичайния бизнес ще бъдат дарени на хуманитарната организация "Уърлд вижън". Британецът обяснява високата цена на въздуха с произхода му - "Той е швейцарски, а в Швейцария всичко е скъпо!".

На всеки буркан са обозначени джипиес координатите от местността, от която е бил събран. Към покупката върви и сертификат за оригинален произход.

Източник: Дарик