19 януари, 2007

Шофьор на автобус: Високите момичета навън!

Шофьор на автобус в центъра на британската столица не даде на девойка да се качи, заявявайки, че тя е прекалено висока и му закрива видимостта, съобщава във вторник вестник The Daily Telegraph.
„Случващото се ми се стори истински кошмар, но сега вече намирам произшествието за нелепо и страшно забавно“, казва 23-годишната Джозефина Кайм, която работи като модел.
Кайм, която е висока 180 сантиметра, нееднократно е участвала в телевизионни шоута. По думите й, подобен инцидент й се случва за пръв път.
„Бях потресена и изумена. Едва ли някой може да ме нарече великан. Ходя и се връщам от работа с автобус всеки ден и ръстът ми никога не се е оказвал проблем“, казва още девойката.
Както разказва моделката, другите пътници в автобуса, виждайки, че шофьорът не й позволява да се качи, започнали да я защитават. „Няма да легне на пода, я!“, казал един от пътуващите.
Най-смешното е, че, изгонвайки я от автобуса, шофьорът позволил на друга, по-ниска жена, да се качи.
„Направо не можех да повярвам на очите си“, споделя Кайм.
Представител на въвлечения в скандала автобусен превозвач London United каза: „Искаме да се извиним на госпожица Кайм. Ако тя пожелае, водачът ще бъде привлечен към дисциплинарна отговорност“.

Няма коментари: