25 февруари, 2007

Скандалите на семейните двойки са породени от липса на секс

Най-честите причини за кавги между съпрузите са домакинските задължения, липсата на взаимно изслушване и на достатъчно секс, недостигът на пари. Изпускането на газове също предизвиква недоразумения.
По-рано през този месец младоженката Кери Катона изхвърли съпруга си Марк Крофт от леглото през първата им брачна нощ именно по тази причина.
Резултатите от изследване показват, че броят на сключените бракове във Великобритания никога не е бил толкова нисък, откакто през 1862 г. е започнало воденето на статистика, пише в. "Сън". Двойките, които все пак решават да извървят пътя до олтара, го правят три години по-късно.
През 2005 г. средната възраст за сключване на брак е била 36,2 за мъжете и 33,6 за жените. Резултатите от друго проучване обаче показват, че женитбата в по-късна възраст не помага на съпрузите да са по-зрели в отношенията си.
Специалистите изчислили, че семейните двойки се карат средно по 182 пъти в годината, като типичните скандали продължават около 25 минути, последвани от 30-минутно цупене.

Няма коментари: