16 март, 2007

Италианките не правят секс на първа среща

Италианките имат много ясни и категорични идеи за това, какъв трябва да бъде перфектният мъж, разкри проучване на седмичника „Донна модерна".
33 на сто от тях го искат чаровен като Ричард Гиър, интелигентен и с чувство за хумор като Уди Алън, познавач на жените като Марчело Мастрояни, „негодник" като Джеймс Дийн и мъж, който вдъхва сигурност - като Роки Балбоа. Две от всеки три италианки желаят, когато мъжът ги изпраща в къщи след първата среща, да им благодари за прекараната вечер и да им каже „Страхотна си".
Повечето от жените на Апенините ценят джентълменските маниери у мъжа и способността му да ги разсмива. Девет от всеки десет италианки желаят мъжът да изчаква търпеливо момента, в който да ги прелъсти.
Идеалният мъж, освен това, трябва да умее да готви и да шофира кола. 65 на сто от жените искат още и той да желае да стане баща.
Близо 90 на сто от италианките харесват средиземноморския тип мъж - с тъмни коси и очи. 80 на сто от жените изискват от любимия си да не телефонира всеки ден на майка си.
Това, което вбесява 80 на сто от италианките, е когато мъжът флиртува с приятелките на любимата си.

Няма коментари: