30 ноември, 2012

Белгиец откри след 19 г. брак, че жена му е бивш мъж


Жената на 64-годишния белгиец Ян всъщност е мъж. Или по-скоро бивш мъж. Това си признала самата тя (или той?), след като до Ян достигнали слухове, че съпругата му си е сменила пола преди много години.
Ян и жената, която не е точно жена - Моника, са женени от 19 години.
Те вдигнали сватба през далечната 1993 г. По това време Моника, която е с индонезийски произход, била бавачка на децата на Ян от първия му брак. Между двамата пламнала страстна любов и дори имиграционните власти в Белгия, колкото и упорито да опитвали, не успели да спрат порива на сърцата им.
Влюбеният Ян едва успял да вземе разрешение за сватбата, защото подозрителните белгийски власти силно се съмнявали в рождената дата и документите за самоличност на изгората му, се разказва в материал на "Дейли телеграф", цитирани от БТА.

Може би любовта между двамата е щяла още дълги години да осмисля живота на Ян, ако не бе се случило нещо злощастно. Всичко започва с това, че 48-годишната Моника се хваща на работа на пълен работен ден. Тя започнала да се облича младежки и предизвикателно и да си разменя любовни послания с други мъже.

Децата на Ян обаче усетили какви ги върши мащехата им. До тях достигнал и слух, че Моника не е била жена през целия си живот. Това те споделили с Ян, който не се сдържал и попитал съпругата си директно. Тя не се посвенила и потвърдила опасенията.

Тъй като обаче операцията била направена преди познанството й с Ян, Моника не намирала за редно да му споделя миналото си на мъж.
Мъжът не бил забелязал нищо съмнително в поведението на Моника, не открил нито една мъжка черта у нея, дори когато се отдавали един на друг в леглото.
Разстроеният белгиец в момента по всякакъв начин се опитва да разтрогне брака си. В момента съсипаният Ян посещава психиатър. А белгийските власти засега са му забранили да гони съпругата-съпруг от общото им жилище.

Няма коментари: