12 април, 2014

Англичанин си изгори члена докато прави секс с вряла баничка!

32 годишния Хауърд Ръсел наистина обожава банички! Те определено са му най-любима закуска! Толкова ги обича, че редовно прави секс с тях! Преди няколко дена, Хауърд си купува няколко “тестени изкушения” от местния магазин на веригата Greggs в английското градче Чесшир и тича към къщи, за да се отдаде на интимни ласки с пресните закуски. Когато странното съвкупление между човек и баничка започва обаче, мъжът изпитва пронизваща болка и осъзнава, че пълнежа на тестеното изделие е врял! Закаран е в болницата с линейка, където интимните части са третирани за изгаряния.

Интересно в случая е, че Хауърд въобще не се срамува от странните си секс привички, напротив! Той е дал публичност на случая по всички местни медии и смята да съди веригата Greggs, за това че никъде не са обозначили, че не трябва да се прави секс с техните тестени изделия докато са още горещи.

Хауърд се възмущава:
Аз си купувам баничката и от там нататък каквото и да правя с нея си е абсолютно моя работа! А никой не ме е предупредил, че не мога да правя секс с нея! Когато се обадих да се оплача, представители на Greggs просто ми се изсмяха! Къде е надписът,  който да гласи: “не правете секс с баничката докато тя е гореща!” – просто няма такова предупреждение и ще ги съдя до дупка! 

Няма коментари: