15 април, 2015

Китаец въртял 17 гаджета едновременно


Китаец бе хванат в брутално прелюбодейство, след като общо 17 негови гаджета цъфнаха на свиждане в болницата, предаде Би Би Си.

Мъжът, идентифициран като г-н Юан, очевидно се срещал с всичките жени едновременно и дори имал дете от една от тях, съобщиха местните медии. Успявал да върти паралелните връзки в продължение на месеци и дори години, но всичко свършило, след като лекарите се обадили на възлюбените му, за да ги информират, че е претърпял автомобилна катастрофа.

"Много се разтревожих, когато разбрах, че е в болница", разказва Сяо Ли, която се срещала с г-н Юан от 18 месеца. "Но когато видях как прииждат още и още красиви момичета, вече не ми беше до сълзи", допълва тя. По думите й сред върволицата от любовници имало жени, които му давали пари, като при една от тях това продължавало от девет години.

Друга девойка споделя, че дори вече планирала сватба с измамника.

Историята се радва на огромна популярност в китайските социални мрежи, където има хиляди коментари за машинациите на г-н Юан. Въпреки множеството критики не липсват и положителни мнения - някои потребители са възхитени от уменията на любовника да върти толкова жени едновременно, а други винят жените, че са се хванали на въдицата му. Що се отнася до самия г-н Юан, проблемите му едва сега започват - полицията вече го разследва по обвинения в измама.

Няма коментари: