04 април, 2015

Мъж стана милионер, лежейки в болнично легло


Жител на американския град Ийстън, щата Пенсилвания, се превърна в милионер, лежейки на болничното си легло. Мъжът спечелил 7 милиона долара от лотария, когато е бил в болница, предаде Асошиейтед прес.

Джоузеф Аморесе е получил късметлийския билет като подарък от баща си с пожелание за бързо възстановяване. В клиниката 46-годишният мъж се е възстановявал след операция на хернията.

"Бях меко казано шокиран. Заради здравословното си състояние не можех да скачам, но в душата си подскачах от радост", обяви Джоузеф пред местна телевизия.

Мъжът разказал, че баща му често е подарявал лотарийни билети, но досега нито един от тях не се е оказал печеливш.

Организаторите на лотарията са уточнили, че щастливият билет е купен в Ню Йорк за един долар. След като плати данъците, на Аморесе ще му останат малко над 4,6 милиона долара.

"Не мисля, че животът ми коренно ще се промени. Ще ходя на работа както и преди. Моята жена възнамерява да направи същото. Ние планираме да вложим парите и да получим удоволствие от живота", споделя плановете си новоизлюпеният милионер.

На първо време той смята да замине с жена си, с която е сключил брак само преди 10 месеца, на второ сватбено пътешествие.

Няма коментари: