25 септември, 2015

Мъж изпи 35 хапчета виагра за забавление


Виаграта може да бъде много мощно оръжие за мъжкото достойнство. Популярното синьо хапче най-често се предписва с рецепта и препоръка на лекар, но винаги има начин да откриете достатъчно голямо количество, за да влезете в новините.

Така направил 36-годишният Даниел Медфорт, който изпил 35 хапчета за забавление.
Ситуацията била изключително забавна, докато не се оказало, че мъжът започнал да се чувства доста отпаднал, да халюцинира и дори да припада. Ерекцията също била там, но Даниел виждал всичко в зелено и изобщо не му било до секс. След като се прибрал у дома, човекът признал на жена си, че е прекалил със сините хапчета. Ходещата ерекция била откарана в болница за цели 5 дена.

Мъжкото достойнство било с пълен обхват до края на лечението, а лекарите твърдят, че пациентът им е бил сериозен късметлия, защото виаграта в огромни количества може да убива.

Напомняме на всички мераклии за синьото хапче на Нео, че в повечето случаи можете да откриете много имитации, които по-скоро ще ви навредят, отколкото да помогнат и всеки сексуален проблем е просто белег, че имате здравословни проблеми.

Препоръчваме Ви да се консултирате с лекар, преди да решите, че инструментът не работи!

Няма коментари: