17 октомври, 2015

Пиян американец обвини кучето си за шофиране в нетрезво състояние


Мъж, обвинен в шофиране в нетрезво състояние, си намери доста оригинално, но и прекалено нереалистично оправдание за пред полицията.

26-годишният Релифорд Купър, след скоростно преследване с полицията, обяснил, че всъщност не той е бил зад волана, а е било... кучето му!

Колата му се разбила след преследването във Флорида, а Релифорд обяснил на полицая: "Кучето ми караше тази кола! Аз избягах... защото исках! Никакви наркотици или оръжия няма да намерите в мен!"

Полицейският доклад посочва, че колата на Релифорд се е разбила, а той избягал от нея. Но полицейски кучета хванали следата на мъжа и той бил проследен до близката църква, където той се укривал в тоалетната, пише "Индипендънт".

Но миряните били твърдо решени да помогнат на полицията и го "измъкнали" от помещението и го предали на служителите на реда.

26-годишният "невинен" миришел силно на алкохол и марихуана и се оправдавал, че не е шофирал той. "Кой ме преследваше? Ама много сте бавни!", заявил той пред полицаите.

А кучето... кучето е невинно. Но, ако бъде признато за виновно е възможно да бъде лишено от играчките си и да не получи нито една бисквитка!

Няма коментари: