10 октомври, 2017

Подводница остана без командващ екипаж заради връзки на борда


Петима офицери от Кралския флот на Великобритания са заявили, че ще напуснат флота, след като интимната им връзка с колеги се е разкрила. Вторият в командването на HMS Vigilant, подводница натоварена с ракети "Тризъбец", е изгубил всички армейски почести и всичко това заради интимни отношения с жена в неговия екип.

След щателна проверка се оказало, че има още няколко души, които управляват подводницата като семейство.

Според правилата на кралската флота, подобни взаимоотношения могат съвсем спокойно да поставят в риск цялото командване.

От друга страна трябва да разберете моряците, цял ден обитават една капсула, не могат да гледат Brazzers и всяка една жена започва да се превръща в морска сирена, когато минат 1-2 седмици.

Междувременно стана ясно, че подводницата ще си търси нов командващ екипаж, след като старият подлежи на разследване. Не е ясно къде ще се изпращат CV-тата, ала с подобна политика на обвързване е повече от ясно, че кандидатите ще бъдат труден избор. Друг е въпросът как е възможна подобна интимност, след като всички са наблъскани като в кокошарник и практически трябва да спиш в торпедното отделение, за да не ти стъпва никой по главата.

Източник: Novini.bg

Няма коментари: