22 януари, 2007

НЛО падна в Аржентина

На територията на Аржентина падна неиндетифициран летящ обект!
Съобщението е на местния вестник "El Tribuno". Според публикацията първото съобщение за сблъсък на непознат обект със Земята постъпило в полицията в петък в 10,30 часа местно време от жена, живееща в местността Кампо Кихано в провинция Салта.
Тя заявила, че е видяла как огромна огнена топка се врязала в един от склоновете на планината Ел Пуил, след което избухнал силен взрив. Впоследствие позвънили десетки местни жители, които наблюдавали същото явление. Полицията веднага информирала за случилото се военновъздушните сили на страната и представители на гражданската авиация.
Оттам обаче им съобщили, че военни самолети не са летели в района, а всички граждански полети, включително международните, са приключили с успешно кацане.
Началникът на местната полиция Виктор Копа разказа пред журналисти, че при разпитването на свидетелите на аномалното явление било установено, че взривилият се обект "най-вероятно има космически произход и мястото на падането му се намира в тропически планински район западно от департамент Чикоана".
Изпратените към мястото специални подразделения обаче прекратили дейността по търсенето заради облачното време. Очаква се днес сутринта работите по издирването на НЛО да бъдат подновени.

Няма коментари: