04 февруари, 2007

Загубен в Южна Корея портфейл се появи в Ню Йорк

Работник в южнокорейски автомобилен завод, който изгубил портфейла си миналата година, в крайна сметка го намери, след като той се появи при търговец на автомобили в щата Ню Йорк, съобщи местната преса.
Работникът контролирал оборудването на автомобил в завода на Дженерал Мотърс и Деу в Сеул, когато най-вероятно портфейлът му паднал на задната седалка на колата, пише вестник "Бъфало нюз". След завършването си колата отпътувала за Калифорния, прекосила САЩ с влак, а после с камион и в крайна сметка след 13 000 км. се отзовала в щата Ню Йорк.
Портфейлът бил открит когато търговецът готвел колата, за да я предаде на купувача. "Обикновено намираме кутийки от "Пепси" или сода, коментира продавачът Том Кенъли. Служител на Дженерал Мотърс, който трябвало да пътува до Южна Корея през декември, предал на работника неговия загубен портфейл. Оказало се, че за него той има силна сантиментална стойност, тъй като му бил подарък от съпругата му. Той получил своя портфейл заедно с всички пари, кредитни карти и семейни снимки в него.

Няма коментари: