13 февруари, 2007

Полицията затвори нощни клубове в Лондон

Някои от най-известните нощни клубове в Лондон бяха затворени от полицията, поради опасения за сигурността на посетителите.
В последно време станаха няколко тежки сбивания между охранителите на клубове, посещавани наред с други хора и от принцовете Уилям и Хари. Източник от полицията, цитиран от лондонски вестник казва, че се води разследване и клубовете ще останат затворени, докато се гарантира сигурността на посетителите.
Сред затворените заведения са популярните Chinawhite, Pangea, Crystal и Movidфa. От Скотдланд ярд подтвърдиха, общо осем нощни заведения са затворени след сбивания миналата седмица. В тези клубове могат да се видят знаменитости като Мадона, Гуинет Полтроу, Бионсе и Кейт Мос. Заведенията обаче често стават сцена на скандали и сбивания, понякога между звездите и напористи фотографи, които ги дебнат отвън.
В други случаи са ставали инциденти предизвикани от наркотици или алкохол и полицията е била принудена временно да затвори клубовете. За последен път това се случи около Нова година.

Няма коментари: