27 февруари, 2007

Сексуалният темперамент зависи от формата на дупето

Дай да видя дупето ти, за да разбера какъв си в леглото... Това твърдят британски сексолози според испанската web-страница abcsexologia.сом.
Изучавайки древни писания за сексуалността на пранародите, те достигнали до заключението, че креватният темперамент е в пряка зависимост от формата на задните части на индивида. Като също е от огромно значение и полът.

При мъжете се наблюдават тези 3 типа разновидности:
Дупе-атлет. Това е природно чудо, в което стегнатите мускули образуват нещо като два зрели ореха. Медицинските сестри с удоволствие бият мускулни инжекции на такива мъже и от това доста от тях изпитват своеобразна възбуда. Много жени се възпламеняват от притискането до задници с такава форма. Някои дори стигат до оргазъм само като се докосват в тази "пета точка". Мъжете с атлетични задни части са умели в секса, особено в нестандартните пози, и са високоценени от палави партньорки.

Голямо дупе. Издава добродушен, весел общителен характер. Няма голяма фантазия в секса и е монотонен. Не е много търсен от нежния пол, но с подходяща партньорка, която умее да го предразположи, може да извърши чудеса в леглото.

Плоско дупе. Такива мъже са сексуално неуверени, затова жените трябва да се отнасят към тях внимателно и да не ги плашат. Ако на такъв мъж му се каже, че е зле с потенцията, следващия път може и изобщо да не се възбуди. Иначе тези типове са много внимателни и нежни любовници.

При жените пък са следните:
Дупе-круша. То е по-закръглено в долната си част. Нерядко е ефектно съчетано с тънка възбуждаща талия. Жените с такива "круши" цял живот се борят с целулита без особен успех. Но пък са много женствени страстни и ненаситни в секса, а често са обладани от свръхоргазъм. Меки са като характер - могат всичко да разберат и простят, дори изневяра.

Малко дупе. То сякаш изобщо липсва - равно е, както и всички останали вторични полови признаци. Но пък може да изпълни всяко безумно хрумване и с това печели мъжките мераци. Плоските жени са винаги готови за секс, но не по силата на вътрешното си желание, а за да могат после да си кажат : "Той ме харесва, защото никога не му отказвам."

Дупе-праскова. Всички мъже бленуват за него и ако им падне в обятията, изпадат в страхотно блаженство. В съчетание с идеална линия на бедрата и тънка талия тези дръзки, сочни и твърди полукълба са възбуждащи дори облечени - с минижуп или джинси. Но прасковата добре знае цената си- колата и домът да са луксозни, да има солидно богатство и да е осигурен сладък живот. Ала изключително сексапилни на пръв поглед, тези дами често разочароват мъжете - не са особено темпераментни в леглото.

Няма коментари: