27 март, 2007

Порно-звезда танцува частно за 10 лева


"Частен театър" или възможността да видят съвсем от близо танца на любимките си от филмите след полунощ имаха посетителите на ежегодното Ерос шоу за пръв път тази година.
Третото издание на еротичното събитие затвори врати след четиридневен маратон. Изложението беше разположено в столичната зала "Универсиада", където всяка вечер до полунощ посетителите можеха да се наслаждават на живо на изпълненията на известни порно-актриси от чужбина.
Унгарката Мариа Белучи, която за втори път участва в българското издание на мероприятието, нейните сънароднички Дора Месарош и Дора Вентер, сръбкинята Соня Тигрица и холандката Кори Спайс, известна сред любителите на еротичния чат, танцуваха за зрителите всяка вечер от 21 до 24 март.
От българска страна участие взеха Анн Джи, DJ Теди Джорджо, както и мъжкият балет "Dangers", които зарадваха и женското око.
Кулминацията на събитието бяха еротичните танци на известните порно-звезди, които се представяха на сцената, а до края на пърформансите им оставаха така, както майка ги е родила.
Посетителите можеха да избират между голямо разнообразие от еротични дрехи и бельо.
На почивките между изпълненията посетителите имаха възможността да отдъхнат и да разпуснат напрежението от знойната гледка, разглеждайки щандовете, предлагащи играчки за възрастни, еротично бельо, садо-мазо и фетиш костюми и атрибути, порно филми, хранителни добавки, енергийни напитки - изобщи всичко, което да спомогне и разнообрази сексуалния живот на българина.
Заинтересованите от покупка имаха възможността само на изложението да закупят, каквото поискат на преференциална цена и възплозвайки се от големи намаления.
Друга привилегия, която посетителите можеха да ползват, беше безплатният СПИН тест, който предлагаха организаторите.
След четири вечери на еротика и секс любителите на танците за възрастни могат да си отдъхнат поне до следващата година, когато се очаква за четвърти път да се проведе станалото вече традиционно Ерос шоу, или пък да изтичат до най-близкия стриптийз бар и да оплакнат око с българските красавици.

Няма коментари: