02 декември, 2012

Оракулът от Шамбала: Земята потъва в мрак

Темата за апокалипсис на 21 декември тази година пак се завъртя в публичното пространство. Този път предсказанията идват от лама от Тибет, известен като Оракулът от Шамбала. Според него апокалипсисът ще дойде, когато планетите се подредят в една линия и Слънчевата система навлезе в нулева галактическа зона.

Възможно е в този период 10% от човечеството да загине. Нулевата зона е пространство, където не могат да се разпространяват никакви енергии. Ще настъпи пълна тъмнина и тишина, ще бъдат изключени електричеството и природният газ. Понякога на хората ще им се струва, че наоколо бродят фигури, като че ли мъртъвците са излезли от гробовете си. Земята ще се тресе, но леко, и все пак ще има рухнали сгради. Животните ще се заровят в дупките си, твърди Оракулът. По думите му много хора няма да издържат промяната и ще полудеят.
Тибетският пророк дава някои препоръки за оцеляване на човечеството. На 20 декември хората да вземат със себе си децата си, всички важни документи, пари и храна и да напуснат големите градове. Там, където успеят да се подслонят, да си приготвят вода, дърва и свещи, защото няма да има електричество в продължение на два месеца. Страшният катаклизъм ще продължи две седмици, но последиците ще се усещат дълго след това, чак до началото на февруари. Апокалипсисът кардинално ще промени човешкото мислене и хората ще станат по-духовни.

Няма коментари: